Evenementen > CIPAL

Programma

"Maak kennis met de nieuwste technology op gebied van petfood processing"

Meld u
nu aan!

Volgende evenementen

CIPAL

Startdatum: 28-09-2022 - Einddatum: 29-09-2022
Locatie: Universidad Católica Argentina (UCA), Puerto Madero, Buenos Aires, Argentina

Na het succes van de eerste editie in 2019, waar meer dan 600 mensen uit verschillende landen van Latijns-Amerika, Europa en Noord-Amerika kwamen, vindt van 28-29 september 2022 de tweede editie van de CIPAL plaats. Een van de hoofddoelen van dit internationale congres is om de branche op de hoogte te houden van de nieuwe trends en technologieën, voornamelijk op het gebied van voeding en processen, en daarnaast het netwerk binnen de verschillende spelers van Pet Food Industry in Latijns-Amerika te versterken. 

Selo zal gedurende de CIPAL beurs te vinden zijn op stand B16, waar onze Petfood Specialist klaar staat om u van informatie te voorzien en u vragen te beantwoorden.
Wilt u alvast een afspraak inplannen? Dit kan door een mail te sturen naar events@selo.eu of door te bellen naar +31 (0) 541 582 000.

SIAL

Startdatum: 15-10-2022 - Einddatum: 19-10-2022
Locatie: Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, Paris, France

Al meer dan 50 jaar verwelkomt SIAL Paris een smeltkroes van industriële bedrijven in de Franse hoofstad om hun kennis te delen en de recepten van de toekomst te creëren. Het is één van de grootste beurzen op het gebied van food & food processing binnen Europa. Elke twee jaar ontmoeten producenten, importeurs, inkopers en retailers van alle soorten en maten elkaar op de grootste beurslocatie van Parijs voor vijf dagen inspiratie, kennis uitwisselen en netwerken. Of je nu een opkomende startup of een groot bedrijf bent, Sial is de place 2 be. Uiteraard zal Selo ook deelnemen aan de SIAL. Wij zullen u hier kennis laten maken met de nieuwste technology op het gebied van food processing. Zien wij u daar? Selo is te vinden in Hall 7 stand F 338.

Petfair Asia

Startdatum: 26-10-2022 - Einddatum: 28-10-2022
Locatie: Bangkok International Trade & Exhibition Centre (BITEC), Bangkok, Thailand

Pet Fair South East Asia biedt de Internationale dierenvoedingsindustrie een strategische markttoegangs- en marktuitbreiding platform voor de snelgroeiende Aziatische markten. De driedaagse B2B-beurs in Bangkok dient om de belangrijkste spelers op het gebied van distributie, detailhandel en veterinaire diensten in de regio te verenigen. Selo, marktleider op het gebied van wet pet food processing, zal gedurende de show te vinden zijn op stand J1. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van informatie en om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u alvast een afspraak inplannen of meer informatie? Dat kan door een mail te sturen naar salespetfood@selo.eu

Heeft u vragen of verzoeken of zoekt u specifieke informatie?