Hondenvoer productie

Hondenvoer productie

Een bedrijf dat al jaren een goede naam heeft op het gebied van hondenvoer productie? Met trots kunnen wij zeggen dat we al sinds de jaren tachtig expert zijn in de diervoedingindustrie! Selo heeft een ruim aanbod. Of u uw hondenvoer geproduceerd wilt hebben en daar machines voor zoekt, of verpakt wilt hebben: bij Selo kunt u altijd terecht.

Wat in het kader van hondenvoer productie natuurlijk vooral van belang is, zijn kwaliteit en hygiëne. Wij zorgen er dan ook voor dat we de ontwikkelingen met betrekking tot deze eisen aandachtig volgen en strikt nakomen.

Selo onderscheidt zich door het grote aanbod. We kunnen u slechts de machines leveren, maar ook een gehele oplossing op maat bieden voor hondenvoer productie. Voor droogvoer (brokjes), brokjes met saus, stoomtunnelsystemen voor wet-petfood, blikverpakkingen, stazakverpakkingen, aluminiumkuipjes als éénstukverpakking en blokbodemzakverpakkingen leveren wij gehele verpakkings- en productielijnen op maat. Voldoende keus dus wat betreft hondenvoer productie!

Naast diervoeding productie zijn wij ook professional met betrekking tot food processing, vleesverwerking, verpakkingsmachines, kunstdarmen en farmacie.

Mocht u andere specifieke vragen hebben, bijvoorbeeld over de integratie van machines: wij staan altijd voor u klaar om vrijblijvend met u te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Klanttevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit! Selo heeft dan ook een eigen serviceteam, dat in binnen- en buitenland bereid is om uw vragen te beantwoorden en voor u aan het werk te gaan. Al lange tijd maken veel bedrijven van onze diensten gebruik, en met succes! Dit komt omdat Selo’s team bestaat uit de hoogst opgeleide technici, die er alles aan doen om volgens uw wensen te werken.