Fruit & bakery ingrediënten
Efficiënte installaties voor delicate producten en zoete sensaties
Wereldwijd zorgen Selo productielijnen voor fijne kwaliteit jam, confituur en marmelade, produceren onze patisserie-installaties vullingen voor bonbons, chocolaterie, brood, donuts, bakproducten, cake en taart en staan Selo fruit-installaties garant voor frisse fruit-toppings voor de bakery en zuivelindustrie. Aan verschillende basismodules kunnen wij maatwerk toevoegen zodat uw installatie aansluit op uw product en productieomgeving. Homogeen, met kleine stukjes fruit of grote herkenbare stukken, wij adviseren en leveren van A tot Z.
“Onze nieuwe installatie is veel flexibeler“
Snelle receptwissel is essentieel voor rendabele productie van patisserieproducten. De hoge capaciteit van de installaties zorgt voor een korte procestijd. Samen met een korte omsteltijd en eenvoudige reiniging biedt dit flexibiliteit om meer uit uw installatie te halen. In ons Technology Center kunnen wij test batches draaien. Zo weet u wat u in huis haalt en weten wij wat er precies geleverd en ingeregeld moet worden.
Machines

Neem contact op met onze specialisten
Van verbeterde receptuur tot procesoptimalisatie, productieautomatisering of updaten naar de nieuwste technische standaard, Area Sales Manager Jeroen Boensma is helemaal thuis in de vereisten van fruit & bakery.
