Segmenten > Fruit & Bakery

Onze nieuwe installatie is veel flexibeler

Snelle receptwissel is essentieel voor rendabele productie van patisserieproducten. De hoge capaciteit van de installaties zorgt voor een korte procestijd. Samen met een korte omsteltijd en eenvoudige reiniging biedt dit flexibiliteit om meer uit uw installatie te halen. In ons Technology Center kunnen wij test batches draaien. Zo weet u wat u in huis haalt en weten wij wat er precies geleverd en ingeregeld moet worden.

Paninilijn

De Selo panini/sandwich lijn De Selo Panini / Sandwich lijn is ontworpen voor het automatiseren van uw productieproces. Door uw sandwichproductie te automatiseren verhoogt u de efficiëntie, versnelt u uw productieproces en zorgt u voor een constante kwaliteit van uw sandwiches / panini’s. Vanwege het modulaire ontwerp, is de lijn zeer flexibel in gebruik en kan de lijn naar uw specifieke behoeften worden ontworpen.

Bakery ingredients installation

Selo levert machines en installaties geschikt voor het produceren van patisserie producten/bakery ingredients. Dit kan variëren van bonbons- en chocolaterievullingen tot alles in de banketbakkerij (gebakjes, taartjes en gebak). Onze installaties maken de toppings voor patisserie, desserts en gebak. Deze toppings zijn gelei producten met fruit en vruchten, zoals jam, bessen of kersen, als basis ingrediënt.

Jam en Marmelade installation

Selo produceert volautomatische proces- en productielijnen voor gekookte, gepasteuriseerde en gekoelde producten zoals jam, confituur en marmelade. In het productieproces van voedingsmiddelen zoals jam, confituren en marmelade, biedt Selo verschillende soorten installaties. Enerzijds bieden fabrikanten jam aan zonder stukjes, volledig homogeen. Anderzijds is de wens de verse fruit stukjes juist te behouden. Wij gaan met u in overleg over uw exacte wensen en adviseren u welke installatie geschikt is voor uw product(en). De nadruk ligt altijd op een hygiënisch design en het voldoen aan de strenge richtlijnen t.a.v. wet- en regelgeving binnen de voedingsmiddelen industrie. Indien van toepassing wordt gewerkt conform EHEDG norm.

Aseptic fruit installation

Selo produceert volautomatische proces- en productielijnen voor gekookte, gepasteuriseerde en gekoelde producten zoals toppings voor desserts. Onze installaties maken toppings gebaseerd op fruit en vruchten, die lijken op gelei. De aseptische fruit toppings worden vaak bij desserts en taarten gebruikt, bijvoorbeeld jam, bessen of kersen topping over een kwarktaart. Belangrijk is dat het fruit en de vruchten die voor deze desserts gebruikt worden aseptisch zijn, wat betekent dat ze steriel zijn, vrij van (ziekte)kiemen.

Donutlijn

Korte productomschrijving

Jeroen Boensma

Area Sales Manager


+31 (0) 541 582 000
salesfood@selo.eu

Jeroen Boensma