Segmenten > Fruit & Bakery

Onze nieuwe installatie is veel flexibeler

Snelle receptwissel is essentieel voor rendabele productie van patisserieproducten. De hoge capaciteit van de installaties zorgt voor een korte procestijd. Samen met een korte omsteltijd en eenvoudige reiniging biedt dit flexibiliteit om meer uit uw installatie te halen. In ons Technology Center kunnen wij test batches draaien. Zo weet u wat u in huis haalt en weten wij wat er precies geleverd en ingeregeld moet worden.

Bakery ingredients installaties

Selo levert machines en installaties geschikt voor het produceren van patisserie producten/bakery ingredients. Dit kan variëren van bonbons- en chocolaterievullingen tot alles in de banketbakkerij (gebakjes, taartjes en gebak). Onze installaties maken de toppings voor patisserie, desserts en gebak. Deze toppings zijn gelei producten met fruit en vruchten, zoals jam, bessen of kersen, als basis ingrediënt.

Jam en Marmelade installaties

Selo produceert volautomatische proces- en productielijnen voor gekookte, gepasteuriseerde en gekoelde producten zoals jam, confituur en marmelade. In het productieproces van voedingsmiddelen zoals jam, confituren en marmelade, biedt Selo verschillende soorten installaties. Enerzijds bieden fabrikanten jam aan zonder stukjes, volledig homogeen. Anderzijds is de wens de verse fruit stukjes juist te behouden. Wij gaan met u in overleg over uw exacte wensen en adviseren u welke installatie geschikt is voor uw product(en). De nadruk ligt altijd op een hygiënisch design en het voldoen aan de strenge richtlijnen t.a.v. wet- en regelgeving binnen de voedingsmiddelen industrie. Indien van toepassing wordt gewerkt conform EHEDG norm.

Donutlijn

Korte productomschrijving

Jeroen Boensma

Area Sales Manager


+31 (0) 541 582 000
salesfood@selo.eu

Jeroen Boensma