MAYONAISE / KETCHUP / SAUSEN
Flexibiliteit en variëteit met consistente kwaliteit
Ons doel is constante, voorspelbare kwaliteit, precies zoals u het hebben wilt. Want de consument heeft het graag zoals hij het hebben wil. In welke markt of regio u ook zit, wij weten hoe je continu de gewenste smaak, de juiste substantie en de verwachte kwaliteit produceert. Selo saus-, mayonaise/dressing- en ketchupinstallaties zijn ontworpen op stabiele productie, korte omsteltijden en de hoogste hygiëne.
“De testopstelling maakt alles duidelijk“
Vertrouwde A-merken, verrassende nieuwe smaken of onderscheidende private labels, de variëteit is enorm groot en wordt alleen maar groter door de mondiale eetcultuur. Dat vergt een goed inzicht in productsamenstellingen. Blijft de saus consistent? Is de verdeling van herkenbare ingrediënten gelijk? In ons Technology Center testen wij proceslijnen en producten voor Proof of Concept. Samen met u zoeken wij steeds de beste oplossing.
De productlijn
*Navigeren d.m.v. pijltjestoetsen en/of muis
Machines

Neem contact op met onze specialisten
Van verbeterde receptuur tot procesoptimalisatie, productieautomatisering of updaten naar de nieuwste technische standaard, Area Sales Manager Jeroen Boensma is helemaal thuis in de vereisten van de sausenindustrie.
