Segmenten > Mayonaise / Ketchup / Sausen

De test­opstelling maakt alles duidelijk

Vertrouwde A-merken, verrassende nieuwe smaken of onderscheidende private labels, de variëteit is enorm groot en wordt alleen maar groter door de mondiale eetcultuur. Dat vergt een goed inzicht in productsamenstellingen. Blijft de saus consistent? Is de verdeling van herkenbare ingrediënten gelijk? In ons Technology Center testen wij proceslijnen en producten voor Proof of Concept. Samen met u zoeken wij steeds de beste oplossing.

De productlijn

*Navigeren d.m.v. pijltjestoetsen en/of muis

Ketchup installatie

Selo biedt twee mogelijkheden met betrekking tot het produceren van ketchup en op ketchup lijkende sauzen: de batch lijn en de continue lijn. Beide lijnen zijn geschikt voor de productie van echte ketchup, zetmeel gebaseerde ketchup en sausen zoals zigeuner- en schaschliksaus.

Mayonaise & Dressing installatie

Selo levert volautomatische proces- en productiesystemen voor gekookte, gepasteuriseerde en gekoelde producten, zoals mayonaise en dressings. Wij leveren verschillende installaties voor het produceren van mayonaise en dressing, die standaard voldoen aan de hoge eisen met betrekking tot hygiëne en kwaliteit.

Sausinstallatie

Ons doel is constante, voorspelbare kwaliteit, precies zoals u het hebben wilt. Want de consument heeft het graag zoals hij het hebben wil. In welke markt of regio u ook zit, wij weten hoe je continu de gewenste smaak, de juiste substantie en de verwachte kwaliteit produceert. Selo saus-, mayonaise/dressing- en ketchupinstallaties zijn ontworpen op stabiele productie, korte omsteltijden en de hoogste hygiëne.

Jeroen Boensma

Area Sales Manager


+31 (0) 541 582 000
salesfood@selo.eu