Segmenten > Soepen & babyvoeding

Wij bouwen op de kennis van Selo

Voor grootschalige productie is maximum uptime essentieel, waardoor reinigen en omschakelen al in de ontwerpfase worden meegenomen voor minimale onderbreking. Maar dan wel met inachtneming van strenge hygiëne- en veiligheidsnormen, vastgelegd in heldere rapportages. Voor de groeiende markt van ambachtelijke soepen bieden wij compacte, multifunctionele productielijnen voor kleinschaliger productie. Zorgvuldige integratie en aansluiting op uw verpakkingslijn maakt het project compleet.

Soepinstallatie

Soepproductie is wereldwijd een snel ontwikkelende en groeiende markt. Deze markt wordt wereldwijd gedreven door een toenemende vraag naar ready-to-eat producten en een groeiend bewustzijn van de gezondheidsvoordelen van soepen. Soepen zijn rijk aan vitamines, mineralen en eiwitten. De veranderende levensstijl van de consument en de toenemende neiging tot consumptie van gezonde voedingsproducten zal de vraag naar soep komende jaren toenemen.

Babyfood installatie

Het produceren van babyvoeding is een speciaal segment in de foodsector: het is van groot belang dat de babyvoeding machine en installaties aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne voldoen. Selo levert installaties die volledig geautomatiseerd zijn.

Jeroen Boensma

Area Sales Manager


+31 (0) 541 582 000
salesfood@selo.eu

Jeroen Boensma