Segmenten > Vega / plant-gebaseerd

Selo is onze totaalpartner voor Vega-productie

De huidige generatie machines, zoals mengers, cutters, vulsystemen en slicers, voor de productie van vlees, worst en snackproducten kunnen vaak één op één worden ingezet voor de productie van veel vega-producten. Voor de zwaardere en stuggere vega-producten kunt u probleemloos krachtigere en verzwaarde machine-series inzetten. Naast vega-verwerkende machines kunnen wij ook een volledig automatisch proces voor het toevoegen van grond- en hulpstoffen bieden, zowel vast als vloeibaar.

KARL SCHNELL MENGERS

Selo levert mengers van Karl Schnell geschikt voor vleesvervangers en andere producten in de voedingsmiddelenindustrie. Deze mengers mengen producten snel en intensief zonder het product daarbij te beschadigen. Indien gewenst kunnen de mengers uitgevoerd worden met kook-, vacuüm-, en/of koelfunctie. De mengers zijn variabel instelbaar, wat betekent dat producten gemengd kunnen worden tot een homogeen product, maar indien gewenst ook met behoud van grove stukjes. Door verschillende Karl Schnell vleesmengers aan te bieden, variërend van 30 tot 6.000 liter levert Selo altijd een passende oplossing.

menger machines

Vacuum vulpomp

Selo levert Karl Schnell vacuüm vulpompen met een unieke pompset voor een perfecte afvulling. De pompen zijn uit te breiden met diverse voorzetapparatuur, zodat het vul- en productieproces geheel naar wens ingericht kan worden. De slijtvaste pompset en het korte producttransport, voorkomt dat de lucht ingesloten wordt tijdens het afvullen. Hierdoor raakt het product niet beschadigd en blijft de kwaliteit behouden.

Karl Schnell Wolf

Karl Schnell wolven zijn bijzonder geschikt voor het fijnhakken, mengen of malen van vervangers of visvervangers. Op deze manier worden de stukken verkleind, zonder dat de kwaliteit van de vervangers verloren gaat. De vleeswolven die Selo levert zijn eenvoudig in gebruik en dragen bij aan een efficiënte plant-based verwerkingslijn: verhoogde productie en minder handenarbeid.

KARL SCHNELL DOORLOOPCUTTER FD-SERIES VEGA

De FD-Series Doorloopcutters van Karl Schnell zijn nauwgezet ontworpen om hoogwaardige emulsies te produceren. De miljoenen snijbewegingen van deze machine dragen niet alleen bij aan een uitstekende emulsiekwaliteit, maar ook aan een efficiënt en snel productieproces. Het resultaat is een reeks KS-machines die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook opmerkelijk effectief en efficiënt zijn, de FD-Series.

KARL SCHNELL DOORLOOPCUTTER FL VEGA

De FL-Series Doorloopcutters van Karl Schnell zijn ontworpen met het oog op het produceren van hoogwaardige emulsies van moeilijk te verwerken grondstoffen. Als de krachtigste emulgator in het assortiment van Karl Schnell, variëren de productiecapaciteiten van 5.000 kg/u (voor ultradroge en koude grondstoffen met een hoog vastestofgehalte) tot 25.000 kg/u (voor grondstoffen met een lage viscositeit). Deze machines komen volledig tot hun recht in situaties waar grote hoeveelheden lastig te verwerken grondstoffen toch efficiënt moeten worden verwerkt.