Segmenten > Vega / plant-gebaseerd

Selo is onze totaalpartner voor Vega-productie

De huidige generatie machines, zoals mengers, cutters, vulsystemen en slicers, voor de productie van vlees, worst en snackproducten kunnen vaak één op één worden ingezet voor de productie van veel vega-producten. Voor de zwaardere en stuggere vega-producten kunt u probleemloos krachtigere en verzwaarde machine-series inzetten. Naast vega-verwerkende machines kunnen wij ook een volledig automatisch proces voor het toevoegen van grond- en hulpstoffen bieden, zowel vast als vloeibaar.

Slicer

De Selo slicers worden veel gebruikt in de vlees- en kaassector: de producten worden nauwkeurig gesliced en afgelegd. Voorbeelden zijn het slicen van plakken ham en andere vleeswaren in verschillende vormen, maar ook het slicen van ham en kaas voor in een cordon blue of op een croissant.

Vacuum schotelcutter

Zijn vegetarische en veganistische producten van plantaardige eiwitten zoals vleesvervangers een hype of is het blijvend? Hoe dan ook zijn ze al in ons dagelijkse leven aangekomen. Steeds meer mensen denken eraan om dagelijks minder vlees te gaan eten. Volgens prognoses wordt een aanhoudende en sterke groei op de markt voor Vega-producten verwacht. Voor de productie voor vleesvervangers, Vega-producten van plantaardige eiwitten, kan Selo u meerdere machines aanbieden. Eén daarvan is de vacuüm-schotelcutter van het merk Seydelmann.

Vacuum mixer

Selo offers various production machines for the production of vegetarian products. One of these is the vacuum mixer.

normwagen tumbler

Selo levert normwagen tumblers van Seydelmann voor de Nederlandse markt. Deze innovatie is ontwikkeld voor het mixen, tumbelen, mengen en marineren van verschillende vlees en vegetarische producten.

Vacuum vulpomp

Selo levert Karl Schnell vacuüm vulpompen met een unieke pompset voor een perfecte afvulling. De pompen zijn uit te breiden met diverse voorzetapparatuur, zodat het vul- en productieproces geheel naar wens ingericht kan worden. De slijtvaste pompset en het korte producttransport, voorkomt dat de lucht ingesloten wordt tijdens het afvullen. Hierdoor raakt het product niet beschadigd en blijft de kwaliteit behouden.