Nieuws > Selo op stagemarkt: 27 september 2022 bij ROC van Twente/SMEOT Hengelo
Samenwerken selo

Leerlingen ROC van Twente/SMEOT maken kennis met Selo

Op 27 september wordt er een stagemarkt georganiseerd door het ROC van Twente/SMEOT. Dit is de plek waar op fysieke wijze bedrijven en studenten met elkaar in contact worden gebracht. Van 08:30 – 12:00 uur staat Selo op deze stagemarkt. Het doel is gemakkelijk contacten leggen tussen bedrijf en student, om zo tot een goede match te komen. De voorbereiding voor de studenten is dat ze een CV maken en worden voorbereid om zichzelf goed voor te stellen terwijl ze een korte pitch houden.

Leerlingen kunnen op de stagemarkt niet alleen op zoek gaan naar een passende stageplaats maar ook alvast ideeën opdoen waar ze later zouden willen werken. Voor Selo een mooie gelegenheid om het bedrijf en de producten in de voedingsmiddelentechnologie onder de aandacht van de vakmannen en vakvrouwen van de toekomst te brengen.

Namens Selo zullen Daphne Bruins en Martine Bos aanwezig zijn op de stagemarkt. Ben jij enthousiast? Je bent uiteraard van harte welkom op de stagemarkt op dinsdag 27 september 2022. Lukt die dag je niet en wil je toch meer info? Schroom niet contact met ons op te nemen! Je kunt altijd contact opnemen met Martine Bos (m.bos@selo.eu) of Daphne Bruins (dbr@selo.eu).