Vleescutters

Vleescutters

Vleescutters van Selo zijn van hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij Selo terecht voor een enkele vleescutter maar ook voor een oplossing van A tot Z. Zo kunt u bijvoorbeeld niet alleen een vleescutters laten leveren maar ook verpakkingsmachines om de productielijn compleet te maken.

WELKE VLEESCUTTER PAST HET BEST BIJ UW PROCES?

Wij leveren verschillende soorten vleescutters voor het fijnhakken, mengen of malen van vlees, maar ook horizontale en verticale doorloopcutters.

  • Wanneer u een robuuste vleescutter nodig heeft die geschikt is voor fijn hakken, mengen of malen van vlees raden wij u bijvoorbeeld de schotelcutters aan. De voordelen van deze vleescutters zijn dat ze een lange levensduur hebben, de vleescutters zijn daarnaast gemaakt volgens een zeer hygiënisch design. Het deksel van deze vleescutter is transparant, hierdoor houdt de producent optimaal zicht op het product.
  • Wanneer u grote hoeveelheden vlees met hoge snelheid wil laten verwerken door een vleescutter raden wij u verder de horizontale of verticale doorloopcutters aan voor het fijn snijden en emulgeren van vlees, bijvoorbeeld voor worsten of petfood. Voordelen van deze vleesmachines zijn dat ze zeer geringe slijtage hebben, constante productkwaliteit leveren en dat een combinatie van emulgeren van fijne producten met grove stukken mogelijk is. Daarnaast is er deze vleescutter eenvoudig in-en uit te bouwen.
  • Selo levert ook konti-cutters . Deze vleescutters hebben een specifiek snijdsysteem wat bestaat uit snijdplaten en gatenplaten. De konti-cutter is dus een cutter zonder rakende delen en heeft daarom een aantal aanzienlijke voordelen ten opzichte van een “conservatieve” doorloopcutter. Het product wordt door de gatenplaten en de snijdplaten gezogen en op die manier verkleind. Voordelen van deze vleesmachines zijn dat ze zeer fijne emulsies en tevens fijne emulsies met grove delen kunnen produceren en doordat deze vleescutter zonder rakende delen is, is er sprake van zeer geringe slijtage. Hierdoor hebben de machines een erg lange levensduur.

Bent u er nog niet uit welke vleescutter het best bij u en uw bedrijf past? Bekijk hier al onze vleescutters. Of lees hier meer over onze vleesmachines.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op!