Voordelen van de dierenvoeding productielijn van Selo

Een dierenvoeding productielijn van Selo kent verschillende voordelen. Ten eerste is kwaliteit extreem belangrijk. Onze stoomtunnels zijn van degelijke kwaliteit en voldoen aan alle regels die aan de productie verbonden zijn. Een productielijn moet betrouwbaar zijn in al zijn functionaliteiten en gemaakt zijn van materialen die lange tijd mee kunnen. Andere belangrijke voordelen zijn:

  • Veiligheid: de productielijn wordt tot in de puntjes getest op veiligheid, zowel de dierenvoeding als het productieproces zelf moet veilig zijn.
  • Verhoogd rendement: dankzij de nieuwe productielijn kan uw fabriek efficiënter en effectiever functioneren, wat resulteert in hogere productieniveaus, lagere kosten en een betere winstgevendheid.
  • Verbeterde nauwkeurigheid van de porties: de productielijn van Selo is ontworpen om met grotere precisie en snelheid te werken. De nauwkeurigheid van de productie wordt gemonitord en eventuele afwijkingen worden direct gedetecteerd. Hiermee wordt de kans op verspilling verminderd en uiteindelijk de productefficiëntie verhoogd.
  • Goede aansluiting op het verpakkingsproces: deze productielijnen kunnen aangesloten worden op verschillende verpakkingsprocessen.

Producent van kattenvoer

ERVARINGEN

“Sinds de toepassing van de dierenvoeding productielijn, kunnen we onze kattenvoerproductie efficiënter en op een continue basis uitvoeren. Dit heeft niet alleen geleid tot een aanzienlijke verhoging van de productiesnelheid, maar ook tot een aanzienlijke verbetering van de consistentie van ons product. Deze innovatieve productielijn maakt gebruik van de nieuwste technologieën, waaronder geavanceerde controle- en monitoringssystemen die de kwaliteit en veiligheid van ons kattenvoer garanderen. Bovendien is de productielijn volledig geautomatiseerd, wat heeft geresulteerd in een snellere productie en minder menselijke fouten.”
Selo Flyer A4

De meeste dierenvoeding productielijnen ontstaan bij een output wens: productie van kattenvoer in de smaak tonijn en kip of hondenvoer in de vorm van shoarmareepjes. Met die wens gaan wij aan de slag. Samen met de klant worden alle wensen verzameld. Deze informatie zet ons team engineers, op basis van technische kennis en jarenlange ervaring, om in een uitgewerkte productielijn.

Nadat het goedgekeurde 2D-ontwerp gereed is, gaat het projectteam aan de slag met zowel de hardware als software. We stellen een planning op en bestellen de benodigde materialen. In onze werkplaats wordt de productielijn zorgvuldig geassembleerd, waarbij alle onderdelen correct worden geplaatst en functioneel worden gemonteerd. Zodra zowel de productie als de software uitgebreid getest zijn, wordt de productielijn gereedgemaakt voor transport.

Onze dierenvoeding productiemachines

Cheetah series

Amur series

Serval series

Ocelot series

Petfoodlijn

Stoomtunnels

Produceren van dierenvoeding gaat met uitzonderlijke precisie

Een gezonde en blije hond of kat is de wens van elk baasje. Goede voeding draagt daar aan bij. Daarom is het belangrijk dat een hond of kat de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Denk aan hoogwaardige ingrediënten die de juiste balans van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen bezitten. Als producent zult u dus moeten zorgen dat uw honden- en kattenvoer daaraan voldoet. Dierenvoeding moet niet alleen voedzaam zijn, het moet ook smakelijk en aantrekkelijk zijn voor huisdieren. Daarom is het belangrijk dat u als producent telkens de voeding kunt optimaliseren. Daarnaast spelen voedselveiligheid, hygiëne, houdbaarheid en duurzaamheid belangrijke rollen. Met de dierenvoeding productielijn van Selo kunt u als producent rekening houden met al deze aspecten en kunt u inspelen op de behoeften en verwachtingen van zowel de huisdieren als hun baasjes. Tegelijkertijd blijft u groeien in de veeleisende dierenvoedingsmarkt.

Meer informatie?

Zoekt u meer informatie over een van onze producten of heeft u een vraag of klacht? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.