Service > Maintenance

Onderhoud biedt ons continuïteiten kwaliteit

CORRECTIEF ONDERHOUD

Bij storingen aan een machine of aan een productielijn, is het van groot belang dat de storing snel en adequaat verholpen wordt. In situaties waar buiten kantooruren assistentie van onze serviceafdeling nodig is, kunt u gebruik maken van de 24/7 storingsdienst. De storingsdienst zal direct met u naar een oplossing zoeken, om zo uw machine of installatie, zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. Wanneer uw installatie of machine is uitgerust met een beveiligde VPN-verbinding, kan er op afstand naar de oorzaak van de storing worden gezocht en mogelijk, door aanpassingen aan het PLC-programma of de besturing, de storing direct verholpen worden. Indien gewenst, kan er een servicetechnicus worden ingezet om de storing op te lossen.

PREVENTIEF ONDERHOUD

Door periodieke inspecties en preventief onderhoud, komt tijdig een overmatige slijtage aan machineonderdelen aan het licht. Door de versleten onderdelen op tijd te vervangen wordt de definitieve uitval voorkomen en zal de machine of installatie langer én beter voor productie ingezet kunnen worden. Tijdens de preventieve servicebezoeken wordt er ook aandacht geschonken aan onder andere machineveiligheid en bedien- en onderhoudsinstructies voor uw personeel.

ONDERHOUDSCONTRACTEN

Preventief onderhoud bieden wij aan in de vorm van klant specifieke onderhoudscontracten. Over de uitvoering van het voor u best passende periodieke onderhoud kan onze aftersales u adviseren. Het plan voor de uitvoering van uw periodieke onderhoud baseren wij op de wijze van inzet van uw machine of installatie. De uitvoering van het overeengekomen onderhoud/inspectie kan dan tijdens één of meerdere bezoeken per jaar uitgevoerd worden. Tijdens deze bezoeken worden dan preventief diverse slijtdelen vervangen, de delen die bij de inspectie ook nog versleten blijken te zijn, worden samen met de rapportage van de inspectie in de vorm van een offerte aan u aangeboden. De rapportage van het preventief onderhoud kunt u gebruiken voor het wettelijke voedselveiligheidsplan, zoals HACCP-plan.

Contactpersonen

Felix ten Dam

Service Coördinator

Harmen Hietbrink

 
SERVICE MANAGER

Daniël Riekert

Service Departement

Neem contact op met de afdeling Maintenance

Food & Petfood
+31 (0) 541 582 002
Vleesverwerkende machines
+31 (0)541 582 020

Wellicht ook interessant:

Spareparts

Maintenance

Remote support

Training

Heeft u vragen of verzoeken of zoekt u specifieke informatie?