Segmenten > Vis proceslijnen

Efficiënt ingerichte processlijnen

Het continu industrieel stomen en koelen van vis, zoals tonijn, is een geavanceerde en efficiënte methode die wordt gebruikt in de voedselverwerkingsindustrie. Deze technologie voor vis proceslijnen biedt tal van voordelen voor het bereiden van visproducten en speelt een cruciale rol bij het waarborgen van kwaliteit, voedselveiligheid en het behoud van voedingsstoffen. De proceslijnen van Selo zijn tevens erg efficiënt ingericht, waardoor er minder behoefte is aan operators. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op arbeidskosten. Daarnaast zorgt het stoomproces ervoor dat de visolie niet vermengd wordt met andere vloeistoffen tijdens dit proces. De visolie wordt direct tijdens dit proces opgevangen in een opvangbak met filter. Dit resulteert in lucratieve aanvullende inkomsten.

De productlijn

*Navigeren d.m.v. pijltjestoetsen en/of muis

Vis proceslijn

Het continu industrieel stomen en koelen van vis, zoals tonijn, is een geavanceerde en efficiënte methode die wordt gebruikt in de voedselverwerkingsindustrie. Deze technologie voor vis proceslijnen biedt tal van voordelen voor het bereiden van visproducten en speelt een cruciale rol bij het waarborgen van kwaliteit, voedselveiligheid en behoud van voedingsstoffen.

Alfons Sanchez

Area Sales manager

+31 (0) 541 582 000
salesfood@selo.eu

Bram-Achterkamp-Selo