Vis proceslijnen
Kook- en koellijn voor premium visproducten
Innovatieve oplossingen voor een hoogwaardige vis proceslijn. Selo levert aan gevestigde A-merken en startende producenten volledige vis kook- en koellijnen. Wereldwijd zijn we leverancier in deze groeiende markt van visverwerking, zoals Zuid-Europa, Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika. Tevens helpen we gevestigde producenten met het optimaliseren van hun huidige proceslijn.
“Efficiënt ingerichte processlijnen“
Het continu industrieel stomen en koelen van vis, zoals tonijn, is een geavanceerde en efficiënte methode die wordt gebruikt in de voedselverwerkingsindustrie. Deze technologie voor vis proceslijnen biedt tal van voordelen voor het bereiden van visproducten en speelt een cruciale rol bij het waarborgen van kwaliteit, voedselveiligheid en het behoud van voedingsstoffen. De proceslijnen van Selo zijn tevens erg efficiënt ingericht, waardoor er minder behoefte is aan operators. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op arbeidskosten. Daarnaast zorgt het stoomproces ervoor dat de visolie niet vermengd wordt met andere vloeistoffen tijdens dit proces. De visolie wordt direct tijdens dit proces opgevangen in een opvangbak met filter. Dit resulteert in lucratieve aanvullende inkomsten.
De productlijn
*Navigeren d.m.v. pijltjestoetsen en/of muis
Vis proceslijn
Het continu industrieel stomen en koelen van vis, zoals tonijn, is een geavanceerde en efficiënte methode die wordt gebruikt in de voedselverwerkingsindustrie. Deze technologie voor vis proceslijnen biedt tal van voordelen voor het bereiden van visproducten en speelt een cruciale rol bij het waarborgen van kwaliteit, voedselveiligheid en behoud van voedingsstoffen.
Neem contact op met onze specialisten
Van verbeterde receptuur tot procesoptimalisatie, productieautomatisering of updaten naar de nieuwste technische standaard, sales manager Alfons Sanchez is helemaal thuis in de vereisten van de visverwerkende industrie.