Doypack

Doypack

Selo is ook zeker thuis in het leveren, installeren en onderhouden van doypack machines. Dit type machines is speciaal ontwikkeld voor het vullen van stazakken (stand up pouches), die vooral in de voedingsmiddelenindustrie en petfoodsector in toenemende mate gebruikt worden. De doypack biedt dan ook veel voordelen boven andere soorten verpakkingen! De doypacks zijn eenvoudiger te openen, zijn sterker, flexibeler en beter voor het milieu.

WELK TYPE DOYPACK MACHINE PAST BIJ UW BEDRIJF?

Verschillende soorten machines voor het verpakken van producten in een doypack zijn door ons te leveren, zodat er voor elk wat wils is.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het type machine dat voorgevormde zakken vult en sluit enkele karakteristieken van deze doypack machines zijn:

  • De machines zijn zeer geautomatiseerd en flexibel.
  • Binnen vijf minuten kunnen ze van product wisselen.
  • Onze machines hebben een hoge productiecapaciteit.
  • De voorgevormde doypack machines zijn gebaseerd op een roterende en intermitterende carrousel. Omdat de carrousel draait, komt de zak steeds bij een station dat een handeling uitvoert (vullen, sluiten etc).
  • Afhankelijk van de toepassing of van het product passeert de doypack acht tot tien stations.
  • De zakken kunnen gevuld worden door een spout, deze wordt gebruikt bij vloeibare producten.

Bent u benieuwd naar deze geavanceerde voorgevormde doypack machine? Stel ons dan gerust uw vragen! Daarnaast bieden wij ook machines aan die zakken vullen en sluiten op maat! Deze systemen maken gebruik van folie van de rol, waardoor de doypack precies aansluit bij uw product. Dit zorgt voor efficiency en kostenbesparing. Wij bevelen deze machines aan wanneer u een grote hoeveelheid producten wilt verpakken met een minimale wisselingen van formaat. Deze machines van de rol zorgen voor de beste verwerking en zorgen ook optisch voor een mooi resultaat. De doypack verpakkingen zijn een trend op het gebied van verpakkingen!

BENT U ER AL OVER UIT WELKE DOYPACK MACHINE HET BEST BIJ U EN UW BEDRIJFT PAST?

ilt u graag meer weten over deze sterke, flexibele en milieubewuste verpakkingen, neem dan vooral contact  met ons op!

Of wilt u graag nog verder lezen? Check dan hier onze doypack machine voor standaardoplossingen.