Events > CIPEU
CIPEU 2023 pet food

Programma

"Maak kennis met de nieuwste technology op gebied van petfood processing"

Meld u
nu aan!

Volgende evenementen

CIPEU

Startdatum: 27-09-2023 - Einddatum: 28-09-2023
Locatie: Palacio de Congresos - Zaragoza, España

Na het succes van de CIPAL edities, gaat dit jaar de eerste editie van de CIPEU plaatsvinden. De CIPEU richt zich op de dierenvoeding, met name hondenvoer en kattenvoer. Een van de doelstellingen van dit internationale congres is om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de industrie, voornamelijk op het gebied van voeding, processen, ingredienten, machines en verpakkingen. Daarnaast het de perfecte manier om contactnetwerken te versterken op het gebied van dierenvoeding in heel Europa.

Wij zullen gedurende de beurs voor u klaar staan om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van informatie op het gebied van wet pet food en onze installaties.

Selo zal gedurende de CIPEU beurs te vinden zijn op stand S1, waar onze Petfood Specialist klaar staat om u van informatie te voorzien en u vragen te beantwoorden.
Wilt u alvast een afspraak inplannen? Dit kan door een mail te sturen naar events@selo.eu of door te bellen naar +31 (0) 541 582 000.

Petfair Asia

Startdatum: 25-10-2023 - Einddatum: 27-10-2023
Locatie: Bangkok International Trade & Exhibition Centre (BITEC), Bangkok, Thailand

Pet Fair South East Asia biedt de Internationale dierenvoedingsindustrie een strategische markttoegangs- en marktuitbreiding platform voor de snelgroeiende Aziatische markten. De driedaagse B2B-beurs in Bangkok dient om de belangrijkste spelers op het gebied van distributie, detailhandel en veterinaire diensten in de regio te verenigen. Omdat Thailand het op drie na grootste exportland van huisdiervoer te wereld is, fungeert de show bovendien als een wereldwijde sourchinghub voor diverese huisdierproducten en ingrediënten.

Selo, marktleider op het gebied van wet pet food processing, zal gedurende de show te vinden zijn op stand J1. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van informatie en om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u alvast een afspraak inplannen of meer informatie? Dat kan door een mail te sturen naar events@selo.eu

Heeft u vragen of verzoeken of zoekt u specifieke informatie?